Halloween

Jesus christ, jag har funnit en nackdel med min älskade nattsvarta asfalt! Man halkar och slår sig halvt fördärvad så fort det blir lite kyligt ute! Det var i alla fall vad som höll på att hända mig för en stund sedan. Ledsen över att behöva säga det, men där har faktiskt grusvägar en fördel.


Har kommit på en sak jag kommer sakna med det här huset också; den långa vägen ner till dörren! Den skyddar oss från giriga småbarn som tigger godis dagar som denna.

Och nu när jag ändå är igång och skriver kan jag ju passa på att slänga in några ord om mitt s.k. "nya liv". Vem försöker jag lura egentligen? Det där kommer ligga på is ett tag till kan jag lova! Så... Inga life changing moments än på ett tag.


HELLO KALASHNIKOV
332845-9

Some deep shit

Sitter och funderar över om E! finns i nya boendet? Kommer seriöst begå självmord om denna Guds gåva till världen inte existerar i kanalutbudet! Vad ska jag göra på dagarna då liksom?

praise the lord!

höstlov om 1 dag!!!!!! härligt säger jag bara!! och efter lovet är det ny skola som gäller... känns inte lika härligt, men ändå härligare än om jag hade gått kvar i den gamla. always look on the bright side of life.... however... huset är i stort sett tomt på både prylar och möbler nu, jag låg t.ex. på en madrass på golvet och kollade på TV igår, och snart är inte ens TV:n kvar. vi har i och för sig 1 TV till, men sofforna till den ryker i samma veva som den andra TV:n, så då blir det madrassen som gäller igen, hahaha... men det var faktiskt riktigt skööönt, så inget mig emot. gäller ju dock att inte slarva med dammsugningen....

uhu

Det är sjukt svårt att äta gigantiska äpplen på ett propert sätt, det tar liksom upp hela ansiktet och kladdar ner det.
Killen som sitter bredvid mig luktar iiiiiiiiiiiiiiilla! Fucking God, make him go away! Please?

Ehh, känns lite som Playahead kapar Facebooks idéer rakt av? Liksom, först kom 'feed', sen 'användarens vänners feed' och nu graffiti i gästboken? PA's glansdagar är ju definitivt förbi... (Därmed inte sagt att Facebook är något att hurra för.)

42 dagar kvar...

Ehhehe, tåget var 40 minuter försenat imorse. Bara för att jag hade bestämt mig för att för en gångs skull vara ute i god tid och dessutom inte ta på mig någon jacka.

inlägg dedikerat till the almighty idolord

hahahaha men alltså på frågan om varför jag inte berättat att jag har en blogg: räcker det inte med en snabb titt på layouten för att se det? ser ju för jävligt ut, inget jag vill sprida vida omkring direkt :P men välkommen i alla fall, ursäkta röran och känn dig som hemma! =)

och ang. ev. avhopp... visst, det är självklart ett alternativ, men hur kul kan det vara att gå i samma klass som 92:or? liksom.... killarna har fan inte ens kommit in i puberteten än!!! fast å andra sidan lär det ju vara bättre att offra ragg än utbildning. i det långa loppet. men ändå, kommer ju känna mig som värsta jätten i jämförelse hahah...  jaja, we´ll see we´ll see... kanske helt enkelt bara byter skola nu istället. och försöker nästla mig in på nåt sätt.... om det inte funkar är det ju bara sluta, igen?


tjuvlyssnat på pendeltåget:
tjej 1: asså det är så himla jobbigt, alltid när jag ska beställa isvatten låter det som jag säger latte
tjej 2: jaa men asså det är ju lätt hänt

HAHA jaa... för det låter ju NÄSTAN likadant?


vintern är på intåg...

klockan 10.30 imorse låg frosten fortfarande orörd kvar på marken... och om 1½ vecka är det november. vart har tiden tagit vägen?

just nu känns det väldigt lockande att hoppa av skolan, skaffa ett jobb och sen flytta hemifrån fort som satan. enda hållhaken är egentligen... then what? när jag ledsnat på mitt jobb och känner för att utvecklas, vad har jag för möjligheter då?

cul8r... or NOT

Hmm... Upptäckte nyss att jag inte bara kommer bli tvungen att lämna ifrån mig datorn när jag slutar i den här skolan, utan även busskortet!!! Hur ska jag klara mig utan mitt älskade busskort?!! Återstår att se... Så jävla skönt att jag är på sista versen i det här abstrakta systemet. Om någon timme får jag klarhet i huruvida jag kan börja på den nya skola eller ej dessutom.


Fuck u2

För att klaga ännu lite mer, skyr jag verkligen U2 som pesten! Hur, HUR, kan man tycka att dom är bra? Jag fattar inte! Tråkigare och monotonare band får man ju leta efter! Gah! Var bara tvungen att säga det.

Vet för övrigt inte om det beror på zonterapin eller något annat, men jag har mått förhållandevis bra idag. Faktiskt. Känt mig lätt på ett sätt det var länge sedan jag kände sist. Hoppfull. Hoppas jag lyckas ta tag i känslan bara, och inte låta gamla ovanor ta överhanden...

WTF?!

Kranvattnet har en äcklig eftersmak av typ... Konjak?!

Zonterapi

Kom nyss hem från Nina, hon har tryckt med en pinne under mina fötter samt lite på benen. Det gjorde jävligt ont, i alla fall ibland, och speciellt på vänstra sidan. Fast det var skönt också. Älskar att bli ompysslad! Visst var det lite mindre behagligt emellanåt, men det är ju for a good cause så det kan jag ju stå ut med. Ska bli tryckt på igen någon gång framöver, och sedan ytterligare några gånger är det tänkt. Rom byggdes ju inte på en dag som man brukar säga. Borde tydligen gå lite mer barfota på ojämna underlag också, gärna grus... Trycker precis på de rätta ställena, gratis dessutom. Detta för att få igång systemet där under foten som även påverkar resten av kroppen och hjälper den att hålla bl.a. immunförsvaret på topp, ehhehe. Det var ju inte för intet vi föddes barfota?

Moget

Hahahah det här är kul ---> http://finest.se/userBlog/?uid=5692&beid=979793 (läs kommentarerna)

Hej kom och hjälp mig?

Det är inte helt oklanderligt jag försöker prägla detta inlägg med högst relevanta ord inför svenskaprovet på torsdag. Det är nästan så man skulle kunna kalla det tendentiöst, eftersom jag negligerar de flesta ord som inte verifierar mina kunskaper; de ord som befinner sig inuti periferin och inte utgör den.  Ja, ty själva periferin består av enträget aktuella ord enbart reaktionärer väljer att skrupelfritt använda sig av. Indignerat och desillusionerat ser de sedan ned på de resignerade som ystert fabulerar verbaliserande insinueringar till rikssvenskan, som de sanna opportunister de är. Inget är konfidentiellt i deras temporära ordförråd bestående av inte särskilt diskret kitsch. Det är en ambivalent ställning jag har till denna utveckling...


Tål att tänkas på

Jag har kommit på en intressant möjlighet. Om (eller nej förresten, NÄR) jag slutar på min nuvarande skola, kommer jag få köpa min laptop då? Det är ju inte direkt så att de kan ge den till någon annan i alla fall, eftersom den innehar inte bara ett, utan flera, klistermärken med mitt namn på. På tal om detta kanske jag borde klistra på lite fler märken, för att vara säker på att ingen ens skulle överväga att vilja ta över den efter mig?!

Paradise city är en ganska dålig låt

Åt på McDonalds idag. Blev påmind om varför jag slutade äta på McDonalds. Kommer inte äta på McDonalds igen. I alla fall inte förrän reklamen hjärntvättat mig ytterligare en gång och jag åter igen blir tvungen att bli påmind om hur vidrigt det är.
Vet du förresten att en cheeseburgare innehåller 300 kcal? Om du äter 2 cheeseburgare utan tillbehör har du alltså fått i dig 600 kcal. 600 kcal för 20 kronor låter ju inte så illa, men i upplevelse då. Vad får du för upplevelse för 20 kronor och 600 kcal? I bästa fall 4 tuggor och lite äcklig gurka.
Det är svårt att hålla fast vid sina egna tankar i en värld där man prackas på företagens diton i form av slagord på väggar och tak, gärna i sällskap av glada människor och roliga färger så associationerna blir helt snedvridna. Kanske skulle ta och flytta till Papua Nya Giunea och göra urinvånarna där sällskap? Äta lite näringsfattigt mjöl från sagopalmerna och få proteinbrist. Det är ju ungefär vad som skulle hända om man skulle äta på McDonalds lite oftare. Man tycker ju att Sverige borde kommit längre i utvecklingen än så... Men med Livsmedelsverkets rekommendationer (som för övrigt är betalade av företagen) som utgångspunkt förstår jag att vi inte har det.
Är inte Livsmedelsverket en myndighet förresten? Betyder det, att om vi försätter SLV i konkurs, att vi förespråkar expertstyre framför politikerstyre? ÄHHHHHHHHHHH. Det var ju nästan varmt idag. Tror min hjärna dog någonstans på vägen.

Bloody sunday...

Ägnat söndagen åt att spana in potentiella lägenheter som vanligt... Känns lite mer pressat nu än tidigare dock, i och med att villan blivit såld och ett fast datum för utflyttning satts, dvs. sista november. Inte långt kvar till dess... Och vi har fortfarande inte hittat någonstans att bo!
Överväger att inte gå till skolan imorgon. Och i övermorgon och dagen efter det heller för den delen. Återstår att se hur det blir med den saken dock... Men ärligt, JAG PALLAR INTE.

Kollade på The Wedding Date igår förresten. HAHAHAHA. Kan ju bara konstatera att ribban för min humor befinner sig riktigt lågt för tillfället. 

gaarrghhll

Är det något jag hatar så är det hushållssysslor! Så damn fucking BORING.


Ehhhehe

Datorn guppar som en jävla båt, how normal is that? Eller är det kanske febern som spökar? Känns i vilket fall som jag befinner mig i lustiga huset. Obehaglig känsla må jag säga, och inte nog med det, man blir yr också. Tror bestämt det är dags för sängen nu, hoppas jag inte går in i dörrkarmen och slår sönder huvudet på vägen dit bara! Läget känns ju inte alltför stabilt direkt...

Numerologi, rimmar nästan med ironi?

Har ägnat dagen åt att läsa i en gammal Själ, Kropp och Ande(?)-pärm, fann en sida om numerologi och kunde inte låta bli att testa vad mitt namn skulle ge för resultat. Visade sig att jag är en 4, dvs. "Praktisk och rättfram; du uppnår dina mål genom en blandning av försiktighet, målmedvetenhet, envishet och ett praktiskt sinne."
Låter ju som en riktigt partypingla det där, hahahahah. Stämmer i och för sig till viss del, om man skulle ta och byta ut försiktigheten mot ogenomtänkt, framfusig och dumdristig skulle beskrivningen passa mig som handen i handsken!
Kände mig tvungen att testa ytterligare några namn, däribland 2 av mina närmsta vänners. Mina vänner visade sig uppnå samma förträffliga siffra som jag själv, och enligt samma sida "njuter vi av att vara öppna och göra praktiska saker tillsammans" (hahahahaah).

Ja, se där vad mycket roligt man kan hitta på en dag som denna!


Still got the blues

Jag känner mig så satans jävla positiv för tillfället. Visst är livet underbart? Frågan är fanimej om det någonsin blir det. Jag har då i alla fall ALDRIG NÅGONSIN hört talas om NÅGON ÖVER HUVUD TAGET som med handen på hjärtat kunna säga att de är LYCKLIGA och TILLFREDSSTÄLLDA med deras livssituation och stundande framtid. Har du?

Över huvud taget är för övrigt det svåraste ordet att stava till i det svenska språket, jag stavar det olika för varje gång jag skriver det i stort sett! Och vad jag sett av andras texter verkar de göra detsamma.

Allting känns sjukt jobbigt just nu. Mitt liv är som en skör såpbubbla fylld med grumligt vatten. Jag vet inte vart jag kommer bo om 2 månader och ej heller i vilken skola jag kommer gå. Fram tills jag får klarhet i det senare måste jag spendera mina dagar i en skola jag vantrivs i. How lovely isn't that? Har för övrigt förätit mig idag. Känns helt seriöst och bokstavligt talat som jag håller på att spricka.


A b c d e f g... Min rosa kanin är död

A is for age:
17
B is for booze of choice:
gratis är gott
C is for career:
superhjälte
D is for your dad's name:
like someone cares?
E is for essential items to bring to a party:
ballonger
F is for favourite song at the moment:
too many to mention
G is for favourite game:
klädpoker. och NES/SNES!
H is for home town:
stockholm
I is for instruments you play:
spelade piano för 10 år sedan?
J is for jam or jelly you like:
äter allt som kommer i min väg
K is for kids:
0, och tack och lov för det!
L is for living arrangements:
i en flyttkartong för tillfället...
M is for mothers name?:
DIN MAMMA
N is for name of your crush:
det du, man vet aldrig vem som kan tänkas läsa the blogg of mine
O is for overnight hospital stays:
typ... 4? kanske?
P is for phobias:
ormar!
Q is for quotes you like:
det löser sig
R is for relationship that lasted the longest:
1 år och 4 månader
S is for sartorial style:
mjukisbyxor och luvtröja
T is time you wake up:
06.00
U is for underwear:
none
V is for vegetables you love:
morötter!
W is for weekend plans:
helgen är precis slut, och den spenderades hemma tillsammans med en fet förkylning
X is for x-rays you've had:
dunno
Y is for yummy food you make:
tacos
Z is for zodiac sign:
vädur
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till:
alla som känner sig manade
Ä är för älsklingstrend:
hate trends
Ö är för en önskan just nu:
att jag får som jag vill

fuck this shit

I can't handle this. It's too fucking much. Hur kan de förvänta sig det här av oss, vad tror dom vi är egentligen, några jävla uppslagsverk eller?!
This is what we have to do, och inom 2 veckor dessutom!

  • Läsa ut personliga pronomen av daniel sjölin samt skriva en bokanalys om dess språk.
  • Skriva en "insändare till DN" där vi ska argumentera mot expertstyre, samt lyfta fram både politikerstyres för- och nackdelar. Ca. 3 sidor!
  • Göra ett TV-program (rollspel) om språk; slang. 15 minuter. En del av inslagen ska vara på engelska.
  • Hålla i en rättegång (rollspel), där vi ska agera som åklagare, försvarare, jury och vittnen om vartannat. I rättegång 1 hör jag till åklagargruppen, som ska åtala Sveriges statsskick för att vara odemokratiskt. Vi ska agera både åklagare och vittnen.
  • Skriva en uppsats på engelska om Lost in translation (om att vara 'lost in translation' och om fördomar, bla. om japan samt egna fördomar och tankar och blah blah blah)
  • Göra massa jävla tråkiga collage och bildmanipulationer på estetisk verksamhet (DIGITAL bild, fan kommer man aldrig ifrån dom här satans jävla datorerna?!)
  • Hm.... Sen får vi ju nya uppgifter för var dag som går också! GAAAAAAAAAAAAAh säger jag bara

catfight

Herregud, fetaste battlet pågår mellan mitt inre och yttre just nu. Det yttre gapar och skriker och trånar som en galning efter en jävla ostmacka med det inre försöker nå ut med sin präktighet om att jag äntligen har lyckats gå ner i vikt, ska jag förstöra allting bara sådär?! Och att jag borde tänka lite på min candida också såklart. Har frossat som en tok hela veckan, någon gång måste jag ju säga STOPP. Låt denna gång bli den gången? Men som sagt, det är inte lätt. Ambivalensen sliter mig i stycken!

RSS 2.0