hahah...

ett sällskap som blev karatefullt på 2 öl/cider, ett ivägslängt busskort och fel nycklar hem. 4 uppsatser som skulle vara inlämnade senast igår, samt en som ska vara inlämnad senast idag (inte börjat på nån av dem än). men DET LÖSER SIG. kanske?

update: är tydligen sjuk också. härligt. och mamma kanske inte åker iväg imorgon. kul. mina händer är i invalida för tillfället och ögonen rinner non stop. tack pollen.

1337

http://geografispelet.no-ip.org/

Hahahah omg kanske inte så oväntat att någon, som trott Polen är en ö i närheten av Island och inte haft en aning om att Västindien faktiskt inte ligger i Indien, aldrig har hört talas om Moldavien? Okej då, hört talas om det kanske jag har, men jag hade då aldrig kunnat tro att det först och främst är ett LAND, och sen att det dessutom hör till EUROPA.

Hahaha det här blir ju bara roligare och roligare, jag svarade rätt på LITAUEN! Den du! Visserligen vild gissning men det hör inte hit.
LOL jag kan inte sluta förundras över mig själv, hur i helvete kunde jag veta att Serbiens flagga ser ut just så och att landet ligger just där?! Well, är man haxxor så är man.

Eh bäst jag avslutar detta inlägg innan turen vänder för mig. Oj vad säger jag, menar ju såklart innan datorn exploderar pga att den inte kan hantera min otroliga skicklighet!

easy rider

Fördelen med motorcyklar är att de vid trafikstockningar (som den igår t.ex.) kan åka i fel fil utan problem, så länge man gasar på lite och svänger in i nån lucka om det mot förmodan skulle dyka upp en bil i motsatt riktning. Om man inte vågar sig på den metoden kan man alltid (om man befinner sig på en två-eller flerfilig väg) ta sig fram i mellanrummen mellan köerna, med lite finess förstås så man inte kapar backspeglarna.

332845-14

332845-14

http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php


Hah, jag måste skaffa mig ett liv. Blivit oroväckande många blogginlägg på sistone. Men det är bara en tillfällig svacka, säger vi. Har en känsla av att pollen har något med denna tillfälliga svacka att göra. Denna guds gåva till världen gör mig obotligt trött och utmattad. Jag sov upp emot 12 timmar igårnatt, för att sova ytterligare 4 timmar framåt eftermiddagen, och sedan somna runt 11 på kvällen för att vakna runt halv tio idag på morgonen, och just nu känner jag för ytterligare en tupplur tro det eller ej. Hm... Undra om detta är en godkänd anledning till sjukanmälan?

blah blah blah

Vad i helvete...! Vafan är det här! Nu har mamma tydligen slängt det där jävla diarienumret jag så duktigt var och införskaffade igår!  Diarienummer=typ nummer på polisanmälan, behövs för att kunna spärra mobilfanskapet. Så nu kan jag inte göra det förrän samma nummer kommer som ett brev på posten om minst en vecka. Är inte livet underbart så säg?!


Didn't I

Har inte mått särskilt bra idag, den där mobilincidenten påverkar mig nog mer än jag tror. Känns skönt att veta att jag får behålla mitt gamla nummer i alla fall, men fram tills jag får en ny mobil hjälper ju tyvärr inte det särskilt mycket.
Solen har nog också haft ett finger med i humörspelet, och det bådar definitivt inte gott. Om jag blir helt utslagen av vårsolen vad fan ska jag då bli i sommar? Som dessutom spås bli den varmaste på150 år!
Kan ju passa på att uttrycka mitt ogillande gentemot människor som säger att de ska höra av sig på ett eller annat sätt men inte gör det. Eller det är väl inte människorna i sig jag ogillar, snarare beteendemönstret, men ni fattar poängen. Om man inte har i åtanke att höra av sig är det väl satans onödigt att säga motsatsen?

Update: Dåliga bortförklaringar är inte heller särskilt imponerande. Att det är just måndag av alla dagar gör att det hela känns än mer hopplöst. Ge mig helg nuuu....


hata rubrikhelveten

Jag var tydligen inte den enda som blev av med sin mobil i helgen. Känns ju bra att fler än jag kan råka ut för missöden i alla fall. Och på tal om missöden förstår jag inte riktigt hur fan jag lyckas med alla dessa blåmärken som dyker upp lite var stans, är det inte ett gigantiskt grönlila vidunder på låret är det tre hajbett på underarmen osv. Jaja, ett bevis på att man lever, kanske?

DAMP

Gud vill inte att jag ska ha några kompisar! Så fort jag lyckas samla på mig alla mer eller mindre nödvändiga telefonnummer försvinner mobilhelvetet antingen ner till havets botten eller till nån jävla tattare (alt. en buske någonstans?). Får seriöst typ psykbryt vilken millisekund som helst!


Spydde lite imorse också, typ 1 liter vin + några tafatta glas vatten. Sen gick jag till Statoil och köpte frukost; coca cola och en kartong  med päronsplitt. Galet underskattad vara det där. Kassören flinade lite elakt medan han yttrade sig om mitt val av frukost. "Jasså du, bakis idag?" (Passade på att ta tillfället i akt igår  och fråga om mina jobbmöjligheter när Ida skulle köpa Sprite, ypperlig tidpunkt inte sant? Speciellt om man dessutom har en flarra vin i handen! Det där sistnämnda är dock inte sant. Men det skulle kunnat vara det.)

Planering

Till att börja med så Kaan man hitta Silvergruvor vid Malle Silfverstolpes väg. I en Hwassk i ett hus nära Dannes kiosk, vid HLD-station, Kaan man hitta Tofftlor i massor. Flip-flops, stövlar som man använder när man ska rIda, man Kaan även låna deras telef(Yv)onne om man behöver ringa någon som vet hur man konstruerar en hängS(n)ara. Om El(l)en krånglar så Kaan man Thessta att göra som indianerna. Knarka.
//Üvon und Sananaz

now lean back

i vårsolen på verandan (gärna i en hammock) med en cigg i ena handen och en kaffe eller cola i den andra med människor man tycker om som sällskap och bra musik i bakgrunden. mmm <3 ff på det och livet kan inte vara annat än underbart.


i'm an excellent kock

"I like to do adventurous things"
"like what?"
"hang out with my friends"

HAHAHA.



uhhuum... hade eng. nationella uppsatsdelen imorse. 80 min. när det var 20 minuter kvar hade jag lyckats åstadkomma hela 3 meningar.

ett får, två får, tre får, fyra får, fem får...

vilka oentusiastika läsare jag har. är i och för sig inte särskilt entusiastik själv för tillfället, tänkte ta en tripp till john blund så fort jag skrivit klart detta. var bara tvungen att göra er medvetna om min besvikelse över ert bristande intresse gällande min framtid. eh. kanske? inte? öh, sängen var det, ja...

Jalla jalla

Jag måste skriva en faktauppsats i svenska, om vad jag vill. Passar ju mig med fetaste beslutsångesten som handen i handsken! Nej just det. Förslag mottages tacksamt! Gärna något oseriöst men ändå intressant, som man kan skriva ganska mycket om. Typ... Varför pluto blev av med sin titel som planet? Eller hur det kommer sig att exitskylten är grön? Varför Mac-användare har fler sneakers än Microsofts? Eller ... Det är fan omöjligt. Langa idéer nu!

Nonsens

Nu är jag sådär otaggad igen. Känns ju kul. Speciellt som skolveckan inte ens börjat än. Fast i och för sig, onsdag och framåt kan nog bli ganska trevligt ändå... det hade jag nästan glömt! Nu började adrenalitet komma igång lite smått igen hehe. Synd att en viss herre inte är hemma och kan ta del av härligheten, men det kanske är lika bra. Hoppas vi ställt fram utemöblerna vid det laget förresten, så jag kan sitta och kedjeröka i solen, hur mycket jag vill utan att någon bryr sig dessutom! Om inte pappa får för sig att göra ett spontanbesök eller två, vilket han i och för sig är ganska duktig på. 


T-girl och coffee-man

Hatar att leva i ovisshet. Klarhet är i och för sig inte heller att föredra, spänningen försvinner liksom lite då. Det bästa vore om min önskan var allas lag.

Slackers inc.

Vista suger. Kom inte och påstå något annat! Den ser sig själv som ett virus och virus åtgärdas ju såklart, genom att desinfekteras och sedan raderas! Ja men vad smart, radera hela Vista bara, gör det du. Äh, det säger sig väl självt att Vista aldrig borde ha fått lämna skaparens s.k. hjärna?

Hur som helst. Nej just det, jag har inget mer att skriva för det händer inget i mitt liv för tillfället. Återkommer när det börjar bli lite mer spännande. Fredag månne?

Förlåt men jag är ganska känslig. Även om det inte verkar så

Fyfan vad jag är uttråkad. Skulle kunna hjälpa mamma med tvätten (som till 3/4 består av mina kläder), men... Nej. Skulle kunna mata Slagathor, men... Nej det sköter mamma så bra redan. Skulle kunna... Städa? Men, nej jag har inga möbler så det känns rätt lönlöst. Plugga? Nej.
Tror jag byter taktik. Vad vill jag göra? Röka? Ja. Lyssna på musik? Ja. Gå ut? Ja. Låter som det är läge för en tripp till lekparken. Brb (kanske)

jag tänkte plugga

men sen tänkte jag om.

holy mjau

ända sedan jag fyllde 18 har jag haft the time of my life, helt galet. det sa bara POFF och så gjorde mitt humör en u-sväng till partymode 24/7! hoppas det fortsätter såhär, då ska jag aldrig klaga något mer i hela mitt liv! nästan. lill-lördag är sjukt underskattat btw! vardagen över huvud taget faktiskt. fester/chillkrök/kalla-det-vad-fan-du-vill blir så mycket roligare på en onsdag än på en helgdag.


RSS 2.0