I.. gotta.. have.. her...... I.. gotta.. break.. her.. down..

Fan vad härligt väder det är ute. Ändå har jag inte rört mig ur fläcken (sängen) på hela dagen. Ja faktiskt inte sen... Igår när jag gick och mötte dunderklumpen vid statoil (tål att tilläggas att det max tar 25 sek att gå dit), dessförinnan hade jag inte lämnat sängen på ytterligare en dag eller två. Åh så händelserikt spännande och aktivt lov jag har haft. Hoppas det blir fekke 08 ikväll i alla fall för just nu har jag så satans mycket energi till övers som jag bara måste bli av med för att inte go nuts och kanske ta en joggingrunda? Och det vill jag ju inte råka ut för så bäst för mig om det händer något snart.

§!"#¤%&/()=?`!!!!

Fyfan vad jag vill sova men fyfan vad sur jag är så fyfan vad svårt det är!!! Fulla vuxna är det vidrigaste jag vet, jämse med folk(t.ex.mamma) som pillar på saker de inte vet någonting om (datorn exempelvis) och ändrar massa inställningar så allt blir helt cepe! Att datorn stänger ner sig själv medan jag skriver gör ju inte saken bättre precis! GAH!!!!!!!!!!!!!!!!!11ettett

Sweet dreams

Ehh jag drömde om en gigantisk snigel som simmade och vars skal liknade en fotboll. Och att någon tjock snubbe från Norrviken var med i ett crew som kallade sig QP Cheese.

Sudden sleep

332845-11 332845-13 332845-12

Tycker det ser lite halvmysigt ut. Jag skulle inte banga i alla fall. Möjligtvis på den i mitten...  

ladies and gentlemen

låt mig presentera mitt nya tilltalsnamn som ida så fint givit mig; minnesluckan davinder! tyckte det vore värt att föreviga i ett inlägg så det inte finns någon risk att jag glömmer bort det liksom


superior:ology

hade ett givande samtal med någon idag. kom fram till att de som har hett temperament även har hög iq! varför? därför att de(jag) ser hur allting ska/borde vara och blir frustrerade när det inte är så, eftersom mindre intelligenta människor inte ser logiken i det hela och därmed gör fel. fel, fel, fel, FEL! är det då så konstigt att man(jag) blir helt vild av frustration och ilska över dessa underlägsna varelsers oupplysta, rent ut sagt genomkorkade, idiotiska ideer. nå... vad säger ni, ser ni logiken i det hela? ;)


Som metro... Fast dyrare

Gangster måste vara den sämsta film Persbrandt någonsin varit med i (om inte annat den sämsta film jag någonsin sett). Nog om det... Miffot Marcus i min klass har vart på semester i Afrika en vecka, vore ju pinsamt att komma tillbaka lika vit som han for, inte sant? Det självklara alternativet blev såklart brun utan sol!! Man riktigt ser på hans min (och kortärmade tröjor mitt i vintern) hur nöjd han är över sin schteekiga bränna, men det är just vad den är också, schteekig! Och alla vet vi väl vad det betyder... Han ser för jävlig ut, en mänsklig version av Douglas rent ut sagt!(den där gula animerade killen med stor näsa, gick på tv för några år sedan... remember?) Ryser vid blotta tanken på hans (miffots, alltså) fläckiga orangegula armar med de skarpa linjerna. Err.... Over and out

They've lost control

Gosh!! Jag var trött när jag började kolla på Control, nu är jag fan helt utslagen!

opepp

Fan, jag började för 2 timmar sedan. Antar att det känns konstigt att gå till en skola där lärarna diskuterar mitt humör. Har kollat på Juno istället, ett helt okej tidfördriv, 100 gånger bättre än spanska och matte i alla fall (vilket i och för sig inte borde ses som tidsfördriv). Filmen var hur som helst typ som en korsning mellan Bert och Napoleon Dynamite, i feminin form.
Tror jag ska ta mig till skolan efter lunch och försöka hålla mig kvar där till sista lektionen har slutat, FÖR mycket frånvaro är trots allt inte bra för min ekonomi.

Ehhehe, jag är tydligen inte att leka med!

Tog upp det där om mitt humör med mentorn idag. Hon förklarade vänligt att både hon och de flesta andra lärare på skolan lagt märke till mitt något instabila humör. Och att jag, när humöret inte är på topp, omgärdas av en svart aura som fullkomligt lyser utav ilska/förakt/whatever och som tydligen även signalerar att det är bäst för omgivningen att stay the fuck away om de vill komma därifrån med livet i behåll, så att säga. Hon sa till och med att man kunde se folkmassor skingra sig så fort jag skred fram med allt mitt hat i blicken! Helt galet, som om jag vore någon jävla rabiessmittad mördare eller dylikt.

RSS 2.0