Sicko!

Hahaha jaa herrejävlar...

Han har tydligen opererat bort de nedre revbenen också. Varför? För att kunna suga av sig själv såklart! Dah...!


Är tänkt att jag ska flytta på söndag, men det hinns nog inte med så det lär bli på måndag istället.


Geografi och jag går verkligen inte ihop!

I 9:an trodde jag att Polen var en ö i närheten av Island och idag på historien höll vi på med upptäcksresorna runt 1500-talet, och således även Columbus. Det var någon fråga som löd "varför ville inte invånarna i Västindien fira 500-årsjubiléet av Columbus upptäckt av öarna" eller nåt sådant. Vad tror ni jag säger om inte "alltså... Vadå? Menar dom "Västindien"? " (notera situationstecknena). Då sa Linda något om Karibien och Cuba och vad svarar jag då om inte "men vadå ligger inte det i Centralamerika?"
Snacka om pinsamt!! HAHAhahahahHAha :S Och besserwissen Marcus kan ju bara gå och ta sig, jobbigare snubbe får man ju leta efter. En stor fet prilla under läppen envisas han med att ha också, jävla tönt.


Jesus christ!!

Bara för att jag skrev att jag delade ut reklamblad å mina fäders vägnar betyder det inte att jag vill ha reklam om andras bloggar i MIN blogg! Kom igen vad fan är det med er?! Och nej du Patricia Klintberg, smygpromotion av sig själv är inte heller särskilt uppskattat! Damn attentionwhores.


Makes me purrrrr.....

Jag glömde för fan att nämna gårdagens höjdpunkt! När jag gick där för mig själv och delade ut reklamblad passade jag även på att spana in i diverse upplysta fönster. Och i ett av dem fick jag mig en trevlig överraskning, nämligen en avklädd, vältränad ung man! Krävs väl inte många gissningar för att komma fram till att jag stod där och dreglade ett tag?

På tal om höjdpunkter fanns det en sådan även idag! Efter en sjukt lång och otroligt seg dag sitter jag på engelskalektionen och har precis skrivit klart uppgiften vi blivit tilldelade, när läraren kommer och ögnar igenom allting. Sen vänder han sig till mig och frågar 'ehh är du säker på att du hade vg i förra skolan?' jag blev fett rädd och trodde han skulle stämpla ett ig i pannan på mig men tji fick jag, för han fortsatte med... Nu har jag i och för sig glömt bort vad han sa men han blev positivt överraskad i alla fall och så även jag! Kommer känna feta pressen på mig att prestera nu, men men... Det är väl kanske bara bra? Gah whatever, jag är helt körd i botten idag. Kommer fan somna när som helst.... Fast det går inte för sig för jag ska ju till Bönish och spana in svettiga grabbar sparka boll, tål väl att tilläggas att de inte är deras jag syftar på.

Svenska posten

Ägnade eftermiddagen åt att lägga garageloppisreklam i kvarterets brevlådor. Känner mig lite som en expert på brevlådor vid det här laget. Man kan ju undra vad folk tänker på när de köper sina brevlådor egentligen (om de tänker alls). Säkert något i stil med "åh den här ser komplicerad ut och brevbäraren lär få seriösa bekymmer med att få ner något i den, DEN TAR VI!".
På vissa krävdes verkligen rent och skärt VÅLD, först för att öppna den, och sedan för att få ner pappersbiten utan att trasa sönder den. Ett tips till er som inte vill gå miste om inbjudningar till diverse tillställningar: SKAFFA EN NORMAL BREVLÅDA. Om det inte hade varit för mammas och pappas skull hade jag gett fan i att dela ut några lappar till dem med cplådor. Och jag är säkert inte den enda som tänker så.


BAD FUCKING DAY.

Feels like I have had a lot of those lately?

Jag tänker i och för sig inte anstränga mig för att den ska bli bättre heller. Men imorgon... Då jävlar ska det bli en bra dag. (and then the story repeat itselfs)

Tänkte slänga in några rader om min misslyckade historiauppsats också. Vi lämnade in utskrifterna anonymt som sedan slumpmässigt blev utdelade bland eleverna. Dessa hade i uppgift att skriva gensvar om de anonyma verken och jag höll såklart ett vakande öga på min uppsats så jag fick kännedom om vem som skulle skriva gensvaret.
Det första jag hör av denne är, nej förresten jag hör ingenting, jag SER ett stort fett neonblinkande frågetecken ovanför huvudet på henne. Och sedan frågar fanskapet ut i stort sett hela klassen om vems uppsats det är. Som tur var visste ingen det och den förblev anonym. Men det mest förolämpande var ändå att idioten vänder sig till den ganska-så-nyintegrerade negern som inte kan svenska för fem öre och frågar om pappershögen härstammar från honom! Jag hade nästan lust att ge mig tillkänna genom att slå sönder fjortisen. Tyvärr lyckades jag tygla mig och lät bli.


Visste du att...

...det finns fler fattiga och hungrande människor i Indien än i hela Afrika tillsammans?

Damn baby all I need is a lil' bit...

Det var en sjukt snygg kille i färgaffären som gav mig och mammsen råd och tips ang. just färgsättning tidigare idag. That definitely made my day.  Jag har på tal om detta kommit på mig själv med att tänka sjukligt mycket på killar på sistone. Helt galet mycket faktiskt. Det enda jag tänker på är killar, killar och återigen, killar. Jag drömmer till och med om dem (och då menar jag inte någon gång ibland, utan HELA TIDEN)! Folk skulle kunna missta mig för en kvinna i yngre medelåldern som inte fått sig något på länge. Jag kan nog seriöst titulera mig själv som bitterfitta inom en snar framtid om det inte sker några drastiska förändringar... typ nu?!

Död åt den här dagen

Japp, dra nåt nytt över dig! Förslagsvis fredag.

And they lived happily ever after...

Fan vad besviken man blir när man, efter att ha gått omkring och inbillat sig att det är torsdag, inser att det fortfarande bara är onsdag!
Ännu mer besviken blir man när the loveobject HELT PLÖTSLIGT (jag lovar, det tjöt liksom piff paff poff högt och ljudligt innan deras första konversation inleddes och min värld rasade samman!) började småprata och SKRATTA med två faktiskt helt okej tjejer i min klass. Fattar ni, han SKRATTAR tillsammans med de små hyndorna! Jag har lust att slakta dem. Nej förresten, jag har lust att flå dem och klistra på deras hudslamsor på min egen kropp och sedan utge mig för att vara någon av dem och vända hela världen emot dem. Speciellt honom, han ska sky dem som pesten när jag är färdig med mitt lilla skådespel! Sedan kan jag och the loveobject sitta och fnittra åt hur han någonsin ens kunde fundera på att bli vän med någon av dem. Och så lever vi lyckliga, tillsammans, resten av våra långa liv.

Polisen i ett nötskal

I samband med "Jukola high school massacre 11/07/2007" publicerade DN en artikel om den svenska beredskapen för skolskjutningar. Där står det att det i hela Sverige finns beredskap dygnet runt, bl.a. genom kontaktpersoner som tar emot tips om misstänkta beteenden. Arbetet är dock inte bara förebyggande utan också inriktat på krishantering och akuta lägen.
I det stora hela handlar artikeln om hur pass bra den svenska polisen är på att hantera och förebygga sådana här händelser.

Dagen efter står följande att läsa i samma tidning (hittade ingen länk):
"Det var i fredags för en vecka sedan som två personer sköt vilt omkring sig på skolgården. Vaktmästaren som slog larm blev anmodad att själv ingripa samt kontrollera vilka vapen som användes.
Efter ytterligare två samtal och begäran om omedelbar hjälp meddelade länskommunikationscentralen (lkc) att en bil skulle skickas. Först efter en timme anlände en polisbil. Då var skottlossningen över och männen försvunna."


Hur sjukt är inte detta? För att citera Lennart Gabrielsson (fp), kommunalråd och ledamot av polisstyrelsen, "Jag blir chockad när jag hör detta. Polisen vägrade åka på en pågående skottlossning, och först efter ett tredje samtal samt en timmes väntan fanns polisen på plats. Det är ju fullständigt oacceptabelt.
Hur kan civila, som ringt 112, uppmanas att gå ut och försöka identifiera vapen och skyttar
?"

Enligt den ansvarige chefen på lkc är en skottlossning, oavsett var den inträffar, alltid prio ett-ärende.
Om det är såhär prio ett-ärenden tas om hand finns det uppenbarligen skilda meningar om vad prio ett innebär. Det är ju svårt att låta bli att undra vad som händer med prio fyra-ärenden. Blir de åtgärdade överhuvudtaget?

Ishelvete

Halkade och slog ihjäl mig 5 ggr idag.

Frustrerande!

Precis när jag är på väg ut på perrongen ser jag tåget sakta men säkert lämna Karlberg till förmån för Solna och övriga stationer åt Märsta hållet. Intar en något så när skön position i väntan på nästa tåg, när högtalaren går igång och meddelar alla väntande resenärer att nästa tåg är 10 minuter försenat. Efter 25 minuter (ordinare tid + 10 minuter) anländer äntligen tåget, lättad skuttar jag snabbt på och ockuperar en härlig sittplats. När tåget närmar sig nästa station hör jag hur "nästa: sundbyberg" eka i vagnen. Goddamnit! Så det är bara hoppa av och vänta i ytterligare 10 minuter på tåget som ska ta mig tillbaka till Karlberg. När jag så väl är åter i Karlberg ser jag hur det försenade tåget lämnar perrongen. Jahapp... Lika bra att åka till centralen och ta tunnelbanan till Mörby då tänker jag. När jag är framme på centralen kollar jag ut genom fönstret, och vad ser jag då om inte YTTERLIGARE ett tåg med destination Märsta lämna perrongen! Helt sanslöst. Sen fick jag vänta ett bra tag på bussen i Mörby också. Och på väg hem från ett obekvämt besök hos mr. X blir jag sittandes i bussen x antal minuter pga. att det skett en olycka, av typen icke-frontal-krock. Gah.

varning: fördomsfullt inlägg

Det klev på en man i medelåldern med arabiskt påbrå (eller något åt det hållet, you get the picture) på tåget idag. Det var som att få en smäll rakt på käften, av ett tjockt intensivt kväljningsframkallande parfymmoln! Det framkallade hostningar och smärre andningssvårigheter. Jag förstår inte att de inte fattar hur jäkla ofräscht det är, för att inte tala om respektlöst. Det finns faktiskt en värld utanför deras bubbla, och i den världen finns det faktiskt människor, och nu pratar jag inte om blonderade slimmade lättklädda silikonpumpade one-night-standspotentiella brudar utan även om resten av mänskligheten, som bl.a. dras med allergier och astma.

Hur som helst, när jag äntligen klev av tåget svischade det förbi ytterligare en man i yngre medelåldern, följd av en intensiv stank av något som skulle kunna föreställa parfym. Var det en slump att även han hade arabiskt ursprung månntro? De verkar ju ha för vana att duscha i parfym istället för i tvål och vatten. Lost in translation, may be?

Kom i samband med detta att tänka på våldtäkter. Har ni någonsin hört talas om att en indisk man eller kvinna våldtagit någon? Det har inte jag i alla fall. Undra vad det kan bero på ;)

Och på tal om våldtäkter så bjuder jag på ett utdrag från DN igår, ang. "Operation Koala":
"Den 42-åriga italienaren drev en webbsida där han sålde över 150 hemmagjorda filmer där underåriga flickor poserade i olika sexuella ställningar. I en av filmerna utnyttjar en belgisk man sina 9 och 11 år gamla döttrar."

Jag är helt mållös. Så fruktansvärt hemskt.

Nature is a whore

First of all... Jag mår illa!!!! Jävligt illa. Men jag antar att jag bara har mig själv att skylla, nödvändigt att äta upp allt naturgodis liksom? Det är lurendrejeri det där, "nyttigare än godis, godare än frukt". FRUKT ÄR FAN SÅ MYCKET GODARE (OCH FRÄSCHARE DESSUTOM), och godis kan man i alla fall ät måttliga mängder av (hrrrm). Eftersom man får för sig att naturgodis är nyttigare äter man automatiskt mer. Det är vetenskapligt bevisat till och med! I alla fall vad gäller mejeriprodukter. Dom som äter fettsnåla mejeriprodukter äter mer än dom som äter feta sådana, och då försvinner ju liksom vitsen med fettsnålt.
Fast tillbaka till naturgodiset, det är nyttigare på så sätt att det inte innehåller några konstiga tillsatser. Tror jag? Har någon ens brytt sig om att läsa innehållsförteckningen egentligen? Eller antar alla att det är nyttigare bara för att man lagt till 'natur' i början av ordet?

Hmm...

Det var nåt smart jag tänkte skriva, men nu har jag glömt bort det. Typiskt.

Ett tragiskt släkte

Mycket TV idag märker jag, men det finns verkligen överväldigande mycket att bli förundrad över i dagens mediala samhälle. Som Insider till exempel. Idag handlade det om unga tjejer som får sina avklädda foton spridda på internet utan deras tillåtelse. Insider är snabb med att jaga rätt på hemsidornas, där dessa bilder hamnar, ägare som de sedan terroriserar med telefonsamtal och förföljelse. Bra, kan väl tyckas. Men nu är ju grejen den att de bara ÄGER hemsidan, de laddar inte nödvändigtvis upp bilder på oskyldiga småflickor som råkat posera nakna inför kameran, ibland tillsammans med diverse sällskap.
Om Insider är ute efter att lösa detta dilemma, där tjejerna står maktlösa och ägarna till hemsidan tappat kontrollen över hemsidans utveckling/blundar för den men inte är ORSAKEN till den, borde de söka sig till roten av problemet.
Dvs. HUR hamnade dessa privata bilder i främmande människors ägande? VEM som gör det möjligt för dessa människor att sprida barnpornografi och dylikt är i det här fallet fullkomligt ointressant. Bara för att man stänger ned hemsidan och sätter ägaren bakom lås och bom försvinner inte bilderna och dess orättmätige innehavare.
Jag blir fly förbannad av att ett "proffesionellt" företag som TV3 tillåter sådana metoder som Insider använder sig av! DE (metoderna) om något är kränkande. Vad hände med människans fri- och rättigheter?

EMA MA!

Tänkte vara lite hipp för en gångs skull och kolla på EMA... Det första jag möts av i TV-rutan är ett kasst framträdande av Foo Fighters. Det andra jag möts av är ett uruselt segertal ("I love you. I love you! I loooove you!" osv.) av Nelly Furtado. Det tredje jag möts av är att Depeche Mode tävlar i samma klass som Tokio Hotel, Fall Out Boy, 30 seconds to mars och Gud-vet-vad-det-femte-bandet-hette! Är det bara jag som ser hur illa det rimmar? Något fjärde möttes jag aldrig av eftersom jag vid det laget hunnit slita mig själv i stycken i vemod efter konstaterandet av människans tragiska evolution.

Paranoid kaiser analyzer

Ska man betrakta sig själv som dissad om man slänger iväg ett käckt sms och avslutningsvis knappar in ett gulligt 'puss', och man får tillbaka något högst opersonligt utan en tillstymmelse av känslomässigt engagemang?
Eller är det bara rasen kvinnor som överanalyserar allt ytterligare en gång?

RSS 2.0