...inte alla indianer i kanoten

jag skulle köpa cola zero. väl hemma upptäcker jag att jag släpat hem en cola light. fatta besviken jag blev! jag borde sova nu... borde borde borde. vill inte. vill att det ska vara.. hm... 12+4 timmar framåt.

grattis till mig

nu kan jag dricka så mycket sprit jag vill utan att någon har något att säga till om. och viktigast av allt, JAG KAN SJUKANMÄLA MIG SJÄLV. halleluja-moment.


tänk om inte om fanns

jag är en kaka! en kaka som vill bli förvarad i en vacker burk, utan att någon för den sakens skull äter upp mig. ligga där med inbjudande ögon, utan att för den sakens skull vilja bli uppäten. det är jag som till slut blir en torr kaka ingen vill ha. eller så är det jag som blir en torr kaka någon trots allt VILL ha, men eftersom jag är så torr smular jag sönder på vägen till munnen och förblir oäten.

once you go white...

mitt rum är klart nu! eller nej förresten, långt ifrån klart... men färgen på väggarna sitter där den ska i alla fall. fick en impuls att möblera hela rummet i enbart vitt, men jag vet inte... kanske blir lite tråkigt i längden? känns bra som det är nu i alla fall, ett rum med en säng i. tyvärr är det inte en hållbar lösning då jag faktiskt har lite till(be?)hörigheter också som måste få plats någonstans. för att inte glömma speglarna!

in trance

scorpions och cage... kippar efter andan bara jag skriver det. oslagbar kombination. till och med så pass att inlägget är värt en egen kategori. så jag har nåt att gå tillbaka till när inspirationen tryter, liksom. (eller bara något att få igång salivproduktionen med)

4 h efter uppvaknande...

Uhh det är ingen trevlig vana jag skapat mig. Somna senast 10 på kvällen och vakna runt 6(!!!!!!!) på morgonen. I och med att jag vaknar 6 orkar jag inte vara uppe längre än till 10 och vips så är den onda cirkeln sluten. Yippie yey.

Idag fick jag i alla fall ett påskägg... Som jag ägnat alldeles för mycket tid åt hehehehehe.


jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra...

somnade 18.00 igår, vaknade 08.30 idag. känns som jag kommer ha en KUL DAG IDAG! inte. alla normala människor vaknar ju runt 2-snåret på eftermiddagen, vad ska jag göra fram till dess? om mina föräldrar ändå vore lika okunniga som kenzas och blondinbellas, då hade jag i alla fall haft ett påskägg att sysselsätta mig med. nu kan jag bara sitta här och vänta på bättre tider, med memento som sällskap... eller rensa mitt rum så vi kan börja måla snart... lutar åt det senare! ÅH atlantis började för en kvart sen! fast det betyder att jag missat en kvart och det går ju inte för sig.

ps. prinsen av egypten börjar 11.30, på typ... trean kanske. ds

the forsaken - blackened

SACRE FUCKING BLEU! (heheh) åhhh vad jag är sur idag!!!! så fort jag får en tillstymmelse till leende dyker det upp något som ruinerar det. seriöst jag lackar sönder på alla jävla miffon som cirkulerar i min omgivning och förstör mina dagar!! kan de bara låta bli att lägga sig i så skulle allt bli så satans mycket bättre!!!!!!!!?

us and them

fyfan vilken vecka. igår var vi på museum och slutade därför 2 timmar senare än vanligt. idag hade vi temadag och slutade därför 4 timmar senare än vanligt. imorgon har jag heldag (dvs. 08.20-16.00) och på torsdag, när jag egentligen börjar 11.00, måste jag vara i skolan 08.00 (t.o.m. tidigare än min tidigaste dag!!! se onsdag) för att göra något jävla prov adhd-läraren inte lyckades trycka in någon annanstans!

jag hatar när det ringer på dörren

turn on, tune in, cop out

jag har lärt mig koka kaffe. känns bra. nu måste jag bara lära mig att inte använda denna nyvunna kunskap efter klockan sex på kvällen. föredrar faktiskt sömn framför kaffe.

och på tal om sex, som är en siffra och således automatiskt för mina tankar till matte (hehe man kan ju undra hur det kan komma sig), så är det är tydligen pi-dagen idag. pi=3,14 och idag=14/3. långsökt! tycker jag. det är som att fira sin 18-årsdag 18 dagar innan man fyller år, eftersom det är 18 dagar kvar och därför har mer gemensamt med en 18-årsdag än dagen D som mycket väl kan vara 28? tappade jag tråden nu? synd att det inte var en nål, då hade nog chansen vart större att hitta den igen!

Eminem - Puke

FAAAN! Högtalarna har blivit av med oskulden! De är spräckta! Helvede. Måste verkligen införskaffa ett par riktiga högtalare som tål att bli pullade. Hahahah känns som jag inte borde posta detta inlägg.

Ehh

Inte okej att börja läsa när man kommer hem karatefull halv fyra på morgonen! Inte okej att vakna elva när man kommer hem halv fyra på morgonen! Inte okej att det inte finns någon cola när man vaknat elva efter att ha kommit hem halv fyra på morgonen! Inte okej att komma hem halv fyra? Framåt sjusnåret där på morgonkvisten skulle nog kännas mer genuint. Framåt sjusnåret på morgonkvisten siktar jag in mig på att call it a night ikväll i alla fall! Det kan i och för sig bli en tuff match eftersom vi planerar att get the party started redan 12 timmar innan. Men hey, vad är väl 12 timmar för en ungdom som mig? Småpotatis!
(märks det att jag är bakis som fan?)

puzz!!!!

jag är full och glad :D

Underliga varelser, de där...

"Jag såg en grupp araber som stod och hängde utanför cigarraffären. De betraktade oss under tystnad, men på arabers sätt, med lika mycket eller lika litet intresse som om vi hade varit stenar eller döda träd." Främling

"När det blev dags att tömma tarmen, märkte jag att det inte fanns något toalettpapper i cellen. [...] Jag fick lära mig att tvätta mig efter ett toalettbesök som muslimer gör, med vänster hand." En amerikan i Gulag

Jag var bara tvungen, kunde inte få någon ro i själen förrän jag delat med mig av dessa fantastiska bokstavrar(bokstäver i plural?) på rad. Nu ska jag återgå till Främlingen, så jag får den överstökad snarast och kan fortsätta med amerikanen!

Magplask

Alarmet ringde 06.40 men jag snoozade till 06.55, då jag ställde om alarmet att börja tjuta 08.00 istället. Skulle precis till att somna om när jag får något ryck och stiger upp ändå, tvättar och klär på mig, äter frukost osv. När jag borstat tänderna kollar jag på klockan; 07.47. HELVETE! Jag hinner inte till tåget. Jag missar fanskapet med 2 jävla minuter! Jag kastar frustrerat diverse ting på golv och väggar och skriker förbannat för situationen passande ord.
Är det inte just typiskt? Den enda satans gången på hela terminen när jag faktiskt STIGER UPP ÖVER HUVUDTAGET OCH HAR FÖR AVSIKT ATT DELTAGA PÅ FÖRSTA LEKTIONEN SOM FÖR ÖVRIGT BÖRJAR OMÄNSKLIGT TIDIGT, JA DÅ GÅR ALLT ÅT HELVETE PGA TVÅ YNKLIGA MINUTJÄVLAR. Istället sitter jag nu här och har ångest inför kommande veckor då jag måste närvara på vartenda lektionhelvete om jag inte vill att studiebidraget ska bli indraget. Att gå på dagens resterande lektioner är ju nämligen fullkomligt uteslutet. (Fråga mig inte varför för det vet jag inte. Hursa? Jag? Attitydsproblem? Det menar du väl ändå inte?)
Och att döma av svårigheterna jag hade att med ord visa hur aaarrrggghhhh jag är, behöver jag tips på svordomar! Engelska sådana undanbedes dock. Franska, ryska, arabiska, polska eller dylikt mottages däremot tacksamt! Svenska med.

walk you fucking idiot WALK!!

JÄVLA KUKHELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kill the body and the head dies

Jag såg en grävling, idag igen! (Ja, det befann sig ju en på min tomt för ett år sedan eller två, eller var det tre? Kanske fyra t.o.m.) Denna gång korsades dock våra vägar på ett aningen mer unpleasent way, och grävlingen hade lagt på sig några tusen gram. Kanske tack vare den varma vintern? Hur som helst hade kreaturen det lite dåligt med stötdämpare, likaså vår bil... Helt plötsligt såg det ut som om grävlingen hade fettsugit sig.

RSS 2.0