snipp snapp snut så var sagan SLUT

Jag hatar små fjortishoror utan hjärnceller. Eller ja, fjortishoror över huvud taget faktiskt. Hur som helst, en brud tar min jacka av misstag. När jag får reda på vem som har den kontaktar jag henne såklart och ber henne återlämna den, vilket hon till en börjar gladeligen går med på. Efter att äntligen ha funnit en dag då båda har möjlighet av avlägga lite tid åt detta, för min del, kära återseende med jackan, slutar hon höra av sig och dyker inte heller upp med min ägodel. Hon dyker inte upp alls. Jag sms:ar och frågar när hon kan komma förbi, utan framgång. Efter att tre dagar passerat utan att hon hört av sig slänger jag iväg ett sms där jag ifrågasätter hennes problem med att lämna tillbaka jackan hon tog som inte tillhörde henne. Som svar på detta får jag något i stil med "jag har inga problem alls. har inga pengar på mobilen för tillfället bara, därför jag inte svarat", från någon annans mobiltelefon såklart.

Svårt att låna någon annans mobil och skicka iväg ett sms? Nej, just det. Så varför i helvete har hon inte gjort det tidigare?

Jag anser verkligen inte att hon har rätt att vara uppkäftig, det är hon som har gjort fel och det är upp till henne att åtgärda det. Jag skulle kunna polisanmäla henne för stöld om hon inte passar sig.


I'm having turkey for dinner tonight

Hmm... Turkiet i sommar låter ju inte helt fel. Synd bara att resan är bokad i augusti, den varmaste jävla månaden på året i turklandet. Varför? Är en fråga jag, lite väl ofta tycker jag allt, är tvungen att ställa till mig själv. Men om jag ska dö av värmeslag gör jag det hellre i Turkiet än i mellanmjölkslandet i alla fall.

Hur ska detta sluta?

Uhh det var varmast i Sverige av alla länder i hela världen igår! Över 32 grader lyckades vi komma upp i... Och det är bara början av juni! Något är ju galet om vi kommer upp i högre temperaturer än Sydafrika, don't you think? En sak är ju säker i alla fall och det är att jag kommer förgås i sommar.

Update: På tal om värmeslag och gamla papper (föregående inlägg). Kollade igenom några föråldrade dagbokssidor igår också... Från 2002 närmare bestämt. Skrev tydligen om växthuseffekten, ganska ingående till och med. Visste fan mer då än vad jag gör nu. Uppenbarligen, eftersom jag fick aha-upplevelser om vartannat.
Tänka sig att jag (och förmodligen även andra) kände märkbar skillnad på vädret redan då (och nu menar jag inte vid säsongsskiften). För... 6 år sedan. För 6 år sedan tyckte jag att vädret börjare accelerera. Nu har det gått 6 år och vädret accelererar fortfarande. Tror ni människorna på 1500-talet kände likadant?

what a great day to stay indoor

har rensat bland gamla papper... väldigt underskattad sysselsättningen måste jag säga. en fördel är ju förstås om man inte gör det mer än kanske 1 gång per år, för att behålla spänningen liksom. hur som helst hittade jag en och annan underhållande text medan jag höll på, som jag tänkte dela med mig av här.

Jag ligger under täcket och spottar ur mig fula ord,
samtidigt som jag föreställer mig dig vid ett bord.
Jag bjuder i drömmen upp till vals,
samtidigt som jag trär snaran runt din hals
och drar åt riktigt jävla hårt.
Du är nu död,
men jag fortsätter dansa med dig med samma glöd.
Efter det åker motorsågen fram,
och du radas upp i åtta blodiga högar
mitt framför ögonen på ett lamm
(hahah, que???)
Jag häller en dunk med bensin över dig
tänder eld och låter dig bli helt sönderbränd
Så var den härliga fantasin slut
och jag bestämmer mig för att gå ut
och ta tag i saken nu när jag ändå är vaken.

*

...för jag älskar dig mer än din nuvarande tjej, som snart kommer bli ersatt av mig!

jadu... what to say? är man en american sweetheart så är man! för att inte låta inlägget bli alltför tungsint följer här en mer lättsam poesi.

Två elefanter balanserade
på en liten, liten, liten tråååd
En elefant tappade balansen
och föll pladask ner på marken

Är jag inte som gjord för att bli poet, så säg?

nostalgia locomotive

en våg av nostalgi sköljde nyss över mig... och gör det fortfarande. varför ska man vara så jävla dum i huvudet när man är liten? valen man gör som 11-åring påverkar hela ens liv. men det tänker man inte på då såklart, man ser ju bara så långt näsan räcker. och nu när hjärnsubstansen inte är ute och flyger längre är allt man kan tänkas vilja åtgärda försent.

sunrise... sunset

varför ska alla serier ha uppehåll i typ ett halvår? eller ännu värre, lägga ner helt? nu har jag ju sett alla avsnitt som finns att se, vad ska jag nu kolla på? och kom inte och säg att jag inte borde ligga inne och kolla på serier nu när sommaren är på intåg, ja vi i sverige måste ju ta tillvara på de få soltimmar vi får det vet du väl? well screw det säger jag bara, jag tar till vara på varje dag, så som JAG vill ta till vara på den, vare sig det är sol eller ej

för övrigt kommer jag och solen inte så bra överens, mer än vid solnedgångarna förstås. fast då njuter nog jag mer än solen. hoppas jag i alla fall. lite skadeglädje ska man väl ändå få ha


RSS 2.0