grodan är en amfibie

fyfan vad hemskt. en värnpliktig vid amfibieregementet avled till följd av en skottskada tidigare idag... en segelbåt åkte in på ett avspärrat territorium (antar att det var avspärrat i alla fall?) som regementet övade stridsskjutning på. killen befann sig på stridsbåt 90, vilken närmade sig segelbåten för att få denne att vända om, när han blev skjuten. så sorgligt.
clas skulle egentligen varit på 90-båten, men som tur var befann han sig på land när olyckan inträffade. annars hade det blivit ett jävla liv i luckan här kan jag lova. (clas är mammas bästa kompis son) men i vilket fall... kondoleanser till killens nära och kära, må han vila i frid.

update: Nähä, segelbåten var tydligen aldrig inne i riskområdet och killen (Martin) var inte på båten som skickades iväg att avlvisa segelbåten som inte var i riskområdet. Doesn't make sense to me. Men utredningen blir väl klar förr eller senare så alla frågetecken reds ut. Tänk vad hemskt de på segelbåten måste må, för att inte tala om den värnpliktiga som sköt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0